*Ngati ati mlebu restauran Solo*


Kartolo mlaku-mlaku nang Solo
Mlebu Restoran sing ono tulisane ...
"Mangano Sak Karepmu, sing mbayar Putumu sok mben....!!"

JarΓ¨ Kartolo, "Wah cocok iki, Restoran ..." πŸ˜„

Terus Kartolo mlebu, pesen panganan sing enak-enak sampek wareg...‼

Sak wise ngono pas Kartolo kate metu kepethuk pelayane ... lha kok ngek'i bon tagihan...⁉ 😳

"Lho kandane, mbayare sok mben, sing mbayar Putuku .. ⁉"  Kartolo rodok nesu 😑

Pelayane njawab karo mesem ..."Iyo Mas.., iki bon tagihane Mbahmu mbiyen..."

    πŸ€­πŸ˜‚πŸ€£πŸ‘πŸ‘πŸ€£πŸ€£

Sing ngguyu tak dungakno rejekine akeh,

Sing mesem thok mugo2 larane ndang waras, yen

Sing mrengut kiro-kiro jatah e blonjo kurang... 🀦🏻‍♂πŸ˜ƒπŸ˜‚πŸ€£

0 Response to "*Ngati ati mlebu restauran Solo*"

Post a Comment

Mohon isi komentar HANYA terkait dengan artikel yang di bahas di halaman ini. Di larang memberikan link aktif (kami akan menghapusnya dan melaporkan sebagai spam jika anda melanggar)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel